Tigernet logo

Tigerbloggen

Bloggen til Platebutikken Tiger

Skiva som endret mitt liv med Ole S. Nesset II fra Death By Unga Bunga

Olesnesset2

Da jeg var 15 år hadde jeg akkurat flytta til Moss og starta på folkehøgskole. Der gikk det en fyr ved navn Arne Martin Aurlien. Han syns tog er en sivilisert måte å reise på. "Veldig sivilisert måte å reise på" sier han, og det er jeg helt enig i. Han er fra Lillehammer. Jeg syntes alltid han var litt sær. Digga progrock og "Inkiri som sang så fint i kirken". En dag spilte han en ny skive han hadde fått i posten. The Mormones "DRA TIL HÆLVETTE". "I want some microwaved burritos swimming in Louisiana hot-sauce"!! Jeg stakk ned på platesjappa og bestilte den med én gang. Det ble den første rockeplata jeg eide.

Det året starta jeg å spille i et punkband ved navn Høygir. Vi spilte med Backstreet Girls (som forøvrig Morten Lunde har spilt i, men detta veit du selvfølgelig), Göttemia, Upstrokes, Lucky Malice, Silver, Feilfødt, for å nevne et knippe. Etter noen år og etter et par split- gigs med et band som kalte seg for Death by Unga Bunga, starta jeg og spille i Death by Unga Bunga.

Morten og Simen forandra alt. Jeg prøver til tider, etter noen snitt og noen små, å melke litt trivia ut av Morten fra den skiva og litt ymse historier og teorier om emnet rock. Men hva skal en kar fra Indre Østfold si til halvparten av bandet som lagde skiva som forandra livet hans? Morten og Simen: DRA TIL HÆLVETTE for en plate!!

Ole S. Nesset II

DEATH BY UNGA BUNGA PÅ TIGERNET

Få mer bra input fra Tiger!