Tigernet logo

Tigerbloggen

Bloggen til Platebutikken Tiger

100% stilling ledig på Tiger: Er du vår nye postordre- og logistikksjef?

Stlling2

Vår mangårige hjørnestein og atletiske alibi, Jørn Haagestad, skal videre til ny jobb. Det vil si at vi har en sjelden mulighet til 100% stilling på Tiger. Kjenner du kallet?

FRISTEN ER NÅ UTLØPT. TAKK TIL ALLE SOM SØKTE!

Som postordre og logistikksjef på Tiger vil du være et viktig bindeledd mellom artister og  plateselskap som du får info fra, og platekjøpere og andre platebutikker som du skal formidle info og gode tips til.

Du vil ha ansvaret for å levere og respondere på alle ordrer og spørsmål fra kundene fra Tigernet, merch.no, Fysisk Format og Diger Distro. Du må være systematisk, løsningsorientert og flink til å kommunisere verbalt og skriftlig på norsk og engelsk.

Du vil bli en del av teamet rundt alle aktiviteter på Tiger, inkl plateselskap, fysisk butikk, nettbutikk og trykketjenester. Du bør ha bred musikalsk smak innenfor sjangrene vi arbeider mest med.

For den rette personen vil dette være en jobb med store muligheter for utvikling og et arbeid hvor du virkelig kan gjøre en forskjell for uavhengig musikk idag.

Tiger er en uavhengig platebutikk i Oslo som også står bak plateselskapene Fysisk Format og Rural Rebel Rock. Vi yter også tjenester til en rekke norske uavhengige artister og plateselskap via Diger Distro og nettbutikkløsninger på tigernet.no og merch.no.

Tiltredelse: 1. april eller snarest mulig etter det
Søknadsfrist:  4. mars
Lønn: Etter nærmere avtale